Jeg har farvet 3-4 omgange garn i krapgryden – og fyldt lidt nyt plantemateriale på indimellem. Der er derfor stadig farve i den, men nu vil jeg gerne prøve at lave andre nuancer end de mange rød-orange-laksefarvede, jeg har fået indtil nu.

IMG_20160401_105230

Her er forresten også lige et billede af det gule strømpegarn, jeg eksperimenterede med at få flerfarvet – det er endt i en fin orange/lys rød farve efter en overfarvning, da jeg synes, første resultat var lidt for spraglet. Det er farvet først farvet med tørret gyldenris og derefter to omgange kraprod:

 

Der er som sagt stadig lidt farve tilbage i krap-suppen, så nu har jeg puttet lidt blåtræ i gryden for at se hvad der så sker. Og første resultat er smukke lilla-brune-melerede strømpegarn. Jeg er virkelig glad for dem!

Planen er at de skal sættes til salg lige så snart jeg har en god portion klar – og fået regnet lidt på prissætningen.

Her er nogle billeder af de foreløbige resultater – det brunlilla er lige kommet op af gryden. Jeg glæder mig til at se, når det tørrer.