Det har taget en hel del (strikke-)tid at nørde opsætning og optimering af min nye hjemmeside, blog og webshop. Men nu er den endelig køreklar, og jeg glæder mig til at tage imod jer herinde!

SÅ VELKOMMEN TIL. Der er stadig masser af plantefarvet garn på vej – jeg skal bare lige have taget billeder (i brugbart dagslys) og oprettet produkter. Og selvfølgelig fortsat farve en masse.

Lad mig endelig høre hvis I finder fejl eller i øvrigt har forslag og ideer til forbedringer.

Det eneste egentlige plantefarvning jeg har nået denne weekend er at hive de to fed strømpegarn, jeg havde lagt til solfarvning i to patentglas sammen med et opkog af resterne af en fin blomsterbuket, som min ældste søn gav min kæreste i god-bedring-gave, da han for nylig var syg. De fik begge et opkog i gryden sammen med planteresterne og lidt ekstra vand. Det lugtede ikke specielt godt, synes specielt drengene i familien… og de er jo flest.

Men da jeg tog dem op af gryden og vaskede dem her til morgen, havde de fået den fineste gyldenbrune farve. De kom ud på terrassen for at lufttørre, og ældstesønnen synes nærmest det ligner guld – og ønskede straks at jeg skulle strikke noget til ham af det. Så det er ikke sikkert at lige netop dét kommer til salg herinde. :o)

IMG_20160410_092826