Det har været en lang dag. Først på arbejde – og der var travlt. Så op til resten af familien hos mine forældre til en hyggelig eftermiddag med masser af unger og god mad.

Men når man har små børn, er man jo som regel nødt til at køre tidligt hjem. Så der blev lige tid til at fiske garnet fra i går op af nektaringryden. Jeg har kun set det i elektrisk lys, for det var næsten mørkt udenfor, da jeg tog det op. Men det ser ude til at have fået en ligeså fin lys mosgrøn som det i går. Jeg skal nok vise flere og bedre billeder, når jeg får mere tid og lys!

image

 

Inden jeg faldt om i sofaen, fik jeg da også lige sat en gryde med den sidste rest tørret gyldenris fra i sommer over til en ny farvesuppe. Jeg ville egentlig have været i gang med æblebark, men orkede det simpelthen ikke i dag. I morgen skal jeg også arbejde, så der når jeg nok heller ikke så meget.

image