Endelig blev der tid til at smække benene op i sofaen! Det har godt nok været en lang dag. Ud af døren kl 7 for at få ungerne af sted. På arbejde. Til læge med den lille. Laaaaang ventetid for at komme til (vi havde tid 16.00 og kom først til 16.45 min). Herefter var alle ved at være sultne, så vi måtte finde noget hurtigt at spise. Først 18.30 var vi hjemme igen. Og det er kun halvdelen af historien. Lang lang dag.

plantefarvet garn gyldenris
Det fine lysegule uldgarn hænger til tørre på terrassen

Men vel hjemme rendte ungerne i haven i det skønne vejr. Manden er syg, så han gik direkte ned i seng, og jeg kunne lige få tid til at skylle det garn op, der har ligget og trukket i gyldenrisgryden. Det har fået sådan en fin lys gul farve og hænger nu til tørre på terrassen.

 

Avocado-føljetonen
Jeg fik også kigget til avocado-glassene. Det med skallerne var så grumset at jeg tog dem alle sammen op i går, hældte vandet fra, skrabede skallerne rene og startede forfra. Der er nok gået noget farve tabt, men det så simpelthen så grumset og kedeligt ud, at jeg tænkte at det var bedre sådan. Det med stenene i er til gengæld den fineste orange farve. Det er altså ret spændende! Jeg tænker på om jeg skal varme det op i morgen for at undgå mugdannelse. Nu må vi se, om jeg får tid.

Og så den allerbedste og største nyhed: Jeg har haft min allerførste kunde i butikken! Det er simpelthen så skønt. Så føles det pludselig som om jeg rigtig er i gang. Jeg nåede ikke at sende garnet i dag (men hun er advaret). Det kommer SNART af sted, og så håber jeg virkelig det gør lykke. STORT tak til Gitte! :o)