Jeg har haft fri i dag – og haft tid til at sysle lidt med shoppen. Der er også lige kommet en masse lækkert ufarvet garn ind af døren, så jeg har besluttet at lave et raskt lille pinsesalg, så jeg kan få plads til at lege med noget af alt det nye. Alt du skal gøre er at bruge koden “godpinse” ved check-ud, så bliver der trukket 10% af hele ordren. Koden gælder til på mandag. :o) Jeg er selv arbejdsramt hele pinsen, men har fri igen på tirsdag – hvor jeg så kan pakke og sende alle jeres ordrer.

ufarvet garn plantefarvning
Masser af lækkert ufarvet garn klar til plantefarvning.

 

Det gode vejr den seneste uge har fået alt i haven til at vokse og springe ud, så der er masser af farvemateriale lige udenfor døren. De sidste par dage har jeg haft almindelig syre i gryden. Jeg plukkede nok til to gode grydefulde plantefarvning fra de fynske grøftekanter i søndags. Den første portion kom op af gryden i dag. De har fået et kort efterbad med jernvitrol, og det har givet en rigtig lækker grågrøn farve.

Jeg fandt også på at give garnet, som er farvet med avocado og mælkebøtte et lille dyp i gryden. Det har givet en spændende to-farvet effekt hvor ca. halvdelen af feddene er den oprindelige gul/grøn/brune farve og den anden er grågrøn. Du kan købe dem her:
http://plantefarvetgarn.com/product/avocado-maelkeboette-lammeuld/

http://plantefarvetgarn.com/product/510/ ‎