I dag har jeg fri, og regnen styrter ned. Altså virkelig styrter ned – og de lover meget mere vand de kommende dag. Da jeg tog en hurtig runde i haven mellem bygerne, så jeg til min ærgrelse at den fine lilla rose, der har pyntet så smukt ved den bagerste terrasse, havde tabt rigtig mange blade. Jeg skyndte mig at samle dem op, og har lagt dem i det ene af de to solfarvningsglas, jeg satte over forleden.

De orange og lyserøde blade jeg havde lagt i, ser ikke ud til at afgive ret meget farve, så nu prøver eg om de lilla vil give lidt mere – som tilfældet var med tulipanerne.

image

image

Farvning med løgskaller
Vi har samlet løgskaller herhjemme i lang tid, og min kæreste synes de var begyndt at lugte,så han truede med at smide dem ud. Det kunne jeg jo ikke have, så jeg skyndte mig at sætte en gryde over. Vandet fik hurtigt rigtig meget farve, og da jeg lagde garnet i, fik det også en dejlig varm orangebrun farve med det samme. Garnet er noget super blødt uld – cashmere garn og det kommer selvfølgelig til salg i webshoppen når det er tørt.

Det har fået to opkog og hvilet i gryden hele natten. Her til morgen tog jeg det så op, me  pga den voldsomme regn, kan jeg kun præstere et indendørs billede af det opskyllede garn. I skal nok får et rigtigt senere.

Der så ud til at være mere farve i gryden, så jeg har lagt tre fed mere i og giver det en opvarmning mere. Så må vi se, hvad der kommer ud af det.

image

image

Gyldenris på uld-cashmere
Jeg har også haft tid til at sætte en grydefuld gyldenris over og farve tre fed af den fantastiske uld-cashmere, jeg har fået hjem. Garnet er simpelthen så lækkert blødt, og jeg glæder mig til snart at lægge det på shoppen, så I kan få glæde af det.

image
Det lækre uld-cashmere garn farvet med gyldenris