Endelig er det sommerferie. Forude venter 3 uger med…. tjah ikke ret mange planer. Jeg har lige fået en stor sending ufarvet garn ind af døren, så forhåbentlig bliver der tid ved farvegryden nu mens haven står så grøn. Meeeen der skal selvfølgelig også være masser af tid til at hygge og lege og være sammen med mine herlige drenge!

Jeg håber I havde en dejlig Sankt Hans i går – her nåede vi lige akkurat en børnevenlig en af slagsens i vores lille grundejerforeningspark inden det buldrede og bragede og regnen begyndte at vælte ned.

Uld-cashmere på hylderne

Jeg har farvet alle de lækre uld-cashmere fed – bortset fra de fire der ligger til solfarvning med rosenblade. Resten er nu blevet sat til salg i shoppen, og jeg håber i vil tage godt imod dem – så kan det være, jeg laver flere på et tidspunkt. De er farvet med gyldenris, løgskaller og kraprod – og forskellige kombinationer og farvebade heraf. Det har givet de skønneste gule, orange, røde farver, som passer rigtig godt sammen. Og garnet er altså bare helt fantastisk blød og lækkert – ja jeg ved godt jeg har sagt det før, men det er også virkelig gramsevenligt! 🙂

Find det her:
http://plantefarvetgarn.com/product-category/uld-cashmere/

uld-cashmere plantefarvet
Den bløde plantefarvede uld-cashmere farvecirkel.
solfarvning garn
Rosenbladene trækker stadig i solfarvningsglassene. Det ser ud til at garnet bliver gult.

Solfarvning med rosenblade

Som I ved, hvis I følger med på bloggen, satte jeg for en uges tid eller to siden to glas over med rosen- og pæonblade og lagde to fed uld-cashmere i hvert glas. I det ene glas har jeg tilføjet en del mørkelilla rosen- og klematisblade, og jeg spændt på om der vil trække noget farve ud af dem. Garnet i det andet glas ser ud til at blive gult. De får begge lov at stå lidt længere. Jeg vender og drejer dem flere gange om dagen og stiller dem ud i solen så snart den er fremme – og jeg er hjemme.

 

FERIE-salg

Og nu til det I har ventet på, ikke også? Nemlig ferieudsalget :o) For I skal da ikke snydes for en del af begejstringen nu hvor jeg hopper op og ned over den længe ventede sommerferie, så jeg har lavet en kuponkode som skal tastes ved udtjekningen. Den hedder selvfølgelig “sommerferie” og giver 15 % på alle varer i shoppen. Kuponen er gyldig nu og gælder til og med på mandag den 27. juni 2016. Rigtig god sommer til jer alle her fra Husum!!!