Efteråret nærmer sig med (alt for) hastige skridt. Jeg har derfor tilføjet lidt forskellige tykkere garnkvaliteter. Kig under aran- og bulky-vægt. Der er også lidt nyt under dk-vægt som løber 2-300 meter pr 100 gram.

De fleste er nogle enkelte fed, jeg faldt over i løbet af min sommerferie og har farvet her efterfølgende, så det er formentlig ikke noget der kommer igen. Men jeg har skrevet på dem, hvad det er – fx håndværksgarn fra Hjelholt Uldspinderi og det kan selvfølgelig kombineres med deres almindelige garner – eller man kan lave et mindre projekt – fx en hue, halsrør, vanter eller andre vinterlige småprojekter som kan klares på 100-200 gram. Jeg håber I vil tage godt imod dem. Jeg har haft forespørgsler på tykkere garnkvaliteter, så det er lidt et forsøg i den retning.

Her er et par eksempler på lækkerierne (klik på billederne, så kommer du til produktet – hvis det ikke er solgt):

Inden længe kommer også en hel masse lækker norsk uld, som jeg vist har nævnt et par gange tidligere. Det egner sig perfekt til lækre mønstersweatre, ponchoer, og lignende. Jeg har købt et stort parti, så der er til masser af varme trøjer i fine kombinationer – og jeg farver stadig på livet løs på dem, så de kommer ikke på endnu. Men jeg skal selvfølgelig nok informere jer. :mrgreen:

Hvad har jeg ellers lavet de seneste dage? Opsætningen i webshoppen er ændret, så beskrivelsen af garnerne nu står til højre for billederne. Det er meget mere overskueligt end før, synes jeg. Det tog en hel aften at rette, men jeg er godt tilfreds med resultatet.

Jeg har desuden fået bejdset en del af det norske uldgarn, og så har jeg farvet med gyldenris. Nu hvor jeg strikker på den mest fantastiske gule trøje til min ældste søn, måtte jeg jo have gang i alle de smukke planter,  der blomstrer så dejligt i min have lige nu. Jeg ved at de er på listen over uønskede planter herhjemme, men jeg tænker at jeg også gør lidt for at udrydde dem – de skal bare lige have lov at vokse sig store og fine, så de rigtigt kan give farve. :mrgreen:

Jeg har indtil videre farvet et enkelt hvidt fed af hjelholts lækre tykke håndværksgarn og tre grå fed – et håndværksgarn mere og to roving uld-mohair. Jeg har ikke nået at lægge disse på shoppen endnu, men det kommer forhåbentlig i aften eller i morgen.