Jeg har puklet for at finde ud af, hvordan jeg nemmest (for jer) kunne lægge den lovede rabat på norsk uld ind på hjemmesiden. Nemlig 5 fed for 400 kr – så der er nok til en lækker vintertrøje.

På instagram kunne jeg jo bare skrive det, og ordne det med mobilepay, men her på siden er det noget mere teknisk, har det vist sig. Jeg ville rigtig gerne gøre det så rabatten bliver trukket automatisk, når man lægger 5 valgfri fed af den norske uld i kurven, men det var ikke helt så ligetil som jeg havde troet. 

Brug kuponkoden: norsk uld

Nu har jeg langt om længe fundet ud af at gøre det automatisk hvis man vælger fem ens. Men hvis man blander (farver og tykkelser), er man nødt til at bruge en kuponkode i selve kurven. Den giver så til gengæld 16% rabat på alle fed norsk uld, når bare man køber mere end fire.

Koden er selvfølgelig “norsk uld”. Skynd jer endelig ind i shoppen 🙂

Køb det her
Hvis det alligevel giver problemer, så skriv endelig til mig med det samme.


Forsendelsespriser på mobilen 

I min roden rundt i alt det her, lagde jeg også pludselig mærke til, at jeg ikke kunne vælge mellem forskellige forsendelsesmåder og -priser på mobilen, men kun på computeren. 

Det ved jeg ikke, om jeg kan ændre, men hvis I bor i Danmark og kun får mulighed for at vælge 50kr i forsendelse, er det forkert.(det er prisen for forsendelser uden for DK). På en computer viser den i hvert fald de rigtige takster.

Jeg bruger Postdanmarks priser, som lige nu hedder: 27 kr under 250, 35 kr op til 500 gram og 46 kr for pakker over 500 gram. Man kan også altid vælge at kigge forbi mig i mit lille hus i Husum (København), det er ganske gratis, og det er virkelig hyggeligt at hilse på jer. 🙂

Det var en masse snak om alt muligt andet end garn og plantefarvning. Men jeg har heller ikke nået ret meget andet her på det seneste. Det tog mig en HEL fridag at få lagt alt det skønne norske uld ind på hjemmesiden. Og nu vil jeg altså også snart i gang med selv at strikke af det, for det er virkelig lækkert. 

Ellers har jeg fået strikket lidt – bl.a. var jeg i gang med en Konfetti t-shirt af Hanne Falkenberg, som jeg købte et kit til for mit julegavekort fra drengene sidste år. Den er blevet rigtig fin, men lidt stor og tung i det. Garnet er en rigtig sommerblanding af hør og bomuld. 

Så har jeg næsten fået gjort et par vanter i uld-alpaca (fiddleknits design) færdige.jeg mangler lige tommelfingeren på den ene hånd. De er blevet så små at de passer min 8-årige, for jeg har strikket på pind 2 i stedet for 2,5 som der stid i opskriften. Jeg har glemt hvorfor. Men han har jo også brug for varme fingre til vinter, ikke? Så håber jeg bare han kan lide mønsteret.