I dag har jeg aftenvagt, så jeg kunne lige nå lidt her til formiddag  mens ældstesønnen var til svømning og yngsten legede med tog. 

Jeg har bejdset det sidste af det norske uld jeg havde liggende ufarvet, så det er klar til plantefarvning i morgen – eller hvornår jeg nu når det. Det er bejdset i 20% alun for bedre at kunne tage imod farven.

Jeg har også fået noget nyt lækkert uldgarn hjem. På kæmpe spoler, så det skal lige vindes til 100 grams fed inden det skal bejdses og farves. Det indeholder ret meget lanolin, og jeg er spændt på, hvordan det bliver at arbejde med. Jeg nåede at vinde 6 fed op og sætte endnu en bejdsegryde i gang inden jeg skulle ud af døren og på arbejde.

På hjemmesiden er der også sket lidt. Jeg har blandt andet skrevet lidt mere om min arbejdsproces i “mine vilkår”. Det burde måske stå under fanen “om mig”. Det kan være jeg laver om på det på et tidspunkt.

Velkommen til nye følger

Jeg har i øjeblikket en lille reklame kørende på Facebook og instagram. Jeg kan se at det har givet nogle nye følgere på siden, og det er bare skønt. Rigtig meget velkommen til jer. Husk at I altid gerne må skrive kommentarer, spørgsmål og hvad I ellers finder på enten direkte på siden eller til min mail. Jeg svarer så hurtigt jeg kan komme af sted med det.

Og nu kalder det virkelige arbejde, så I må have en skøn søndag allesammen. Måske med lidt shopping på min side? :mrgreen: