Jeg er lige kommet hjem efter en skøn uge ved Costa del Sol i Spanien. Vi har badet i opvarmet pool, slikket solskin og besøgt den smukke by Mijas. Og så har vi i dén grad fået genopladet batterierne allesammen. Det har været SÅ dejligt. 

Nu er vi hjemme og i gang igen med hverdagen. Det er rigtigt blevet efterår, og der er ikke mange blade tilbage på træerne – og dermed heller ikke så meget farvemateriale at hente lige udenfor døren. Det er heller ikke så nemt at tørre garnet ude på terrassen nu, så der bliver længere og længere mellem farvningerne lige nu.

Jeg har dog en del tørrede materialer til at ligge, så jeg behøver heldigvis ikke at blive helt farve-løs i de kommende kolde måneder. Der er også masser af bær på vores ligusterhække, og det skal jeg helt sikkert farve med igen – det gav de smukkeste grønblå farver sidste år og jeg strikkede en del af dem til julegaver. Der er stadig enkelte tilbage fed tilbage i webshoppen, fx dette lækre bæredygtige bluefaced leceister bfl (sportsvægt). De kan findes under fanen blågrønne farver.

Mystisk kal  (knitalong)

Jeg er for fjerde år i træk med i designeren Stephen Wests mkal  (mystery knit-a-long) hvor man fire uger i træk modtager en del af en strikkeopskrift på et sjal. Det er virkelig sjovt at være med til. Jeg lærer altid nye tekniker, og det er sjovt ikke at vide hvad man strikker. I år har jeg valgt at strikke i mit norske uld – den to-trådede- for at det ikke skulle blive alt for tykt at vikle om halsen.  Min kæreste fik lov at vælge de fire farver, sjalet skal bestå af. Det blev valnød, gyldenris, blåtræ og kraprod /gyldenris. 


Jeg har været lidt tilbageholdende med at vise billeder, for jeg synes måske nok det er blevet mere sjældent end kønt. Men nu er jeg midtvejs i 3. clue og jeg er ved at blive helt god tilfreds med det. Det er lidt 70’er agtigt, men jo mere jeg strikker på det, jo bedre kan jeg lidt det. Det bliver kæmpestort og varmt, og jeg er meget spændt på hvad sidste clue bringer. Jeg forestiller mig at det bliver en flot kant af en art, for den har en ret spøjs facon indtil videre. 

2 Comments

Comments are closed.