11 dage over tid kom min dejlige lille trold endelig ud til os den 30/7. De sidste par måneder af graviditeten var jeg ret hårdt ramt, og til sidst kunne jeg næsten ikke gå. Hun er den sødeste lille pige på 54 cm og godt 4 kg. Født i sejrskåbe og søndagsbarn – hvilket åbenbart begge er tegn på held. ?

Nu kan jeg efterhånden gå og stå og være i min krop igen. Så det er på alle måder dejligt endelig at kunne byde hende velkommen i familien.

Mens jeg har været gravid, er der ikke sket så meget i hjemmefarveriet, og jeg ved ikke endnu hvor meget plads der bliver til det med tre unger. Men jeg håber, at jeg kan snige det ind hist og her, for jeg synes stadig det er rigtig sjovt og spændende at se, hvad der kan komme op af gryden.

 

Prøvefarvning med tagrør

I går var jeg for første gang ude at gå en lidt længere tur med barnevognen i det gode vejr. Det var skønt! 

På vejen stødte jeg på en lille flok blomstrende tagrør. Og jeg har læst og set så meget om de flotte grønne farver, de kan give, så jeg måtte lige prøve! Jeg samlede alt hvad der var – hvilket virkelig ikke var meget – og satte det over straks jeg kom hjem. Vandet fik hurtigt en fin mørk farve.

I morges hev jeg det lille bundt garn op. Det er blevet gult… En ganske fin gul (noget mørkere end på billedet), men ikke så meget som et skær af grønt.

 

Pakker og levering

Selv om der ikke er blevet farvet så meget nyt på det seneste, står hjemmesiden heldigvis ikke stille. Der tikker fortsat ordrer ind, og det lykkes mig stort set altid at få dem ud af døren i løbet af en dag eller to. Desværre har jeg her henover sommeren oplevet at Postnord har været meget meget langsomme. Pakkerne har således taget mellem en og tre uger om at nå frem, og det er godt nok længe for den som venter spændt i den anden ende. Hvis nogen har forslag til en anden og hurtigere forsendelsesmåde uden at blive for dyr, er jeg meget lydhør.

Tilbage er der vist kun at sige: håber I har haft en skøn sommer trods vejret. Og jeg ønsker jer alle en dejlig dag!

2 Comments

  • Det her skrev jeg på Instagram, men det drillede mig, og jeg er ikke sikker på at det blev slået op. Derfor prøver jeg også lig eher på bloggen: Tagrør kan give grønt, men det afhænger af jordbund/vand der hvor rørene vokser, og af det vand, de bliver farvet i. Her hos mig (Nordsjælland)bliver det altid smukt grønt, men de samme blomster har givet gult et andet sted. Ikke så let at blive klog på.

    • Hej Charlotte

      Jeg så det godt på instagram, og mener også at jeg svarede. Til gengæld dukker denne besked først op i dag – en uge efter du har sendt den. Altså den teknik…. eller også driller det også mig?! 😉
      Det er spændende med de planter, der kan give forskellig farve alt efter voksested, vandforhold, osv. Jeg må helt sikkert lege noget mere med tagrør! Men det bliver jo nok først næste år. Tror sæsonen er slut for det i år.

Comments are closed.