NU kommer det gode vejr endelig. Og det betyder også at min sommerferie er slut for i år. Oh well…

Jeg har været alene hjemme de sidste par dage, og har derfor også haft lidt tid til at få bejdset og ordnet garn, så der er klar til nye farveprojekter og -eksperimenter. Jeg har også haft tid til at gå en lille aftentur rundt i kvarteret, og i går opdagede jeg, at de grønne (umodne) valnødder er begyndt at falde ned fra nabolagets træer. Jeg har desværre ikke selv et valnøddetræ i haven, men jeg ønsker mig et. For sikke nogle lækre brune farver man kan få ud af det! Jeg farvede også med valnød sidste år, og resultatet blev SÅ smukt.


Jeg fandt ikke så mange i går, så jeg lagde bare et enkelt fed uld-silke garn i gryden, varmede det godt op og lod det stå natten over. Her til morgen var det SÅ flot mørkebrunt, at jeg skyndte mig at lægge et fed i. De fik sammen en opvarmning i eftermiddag, og hertil aften har jeg taget dem op. De er virkelig blevet fine og komplimenterer hinanden fantastisk. Jeg glæder mig til at tage endnu bedre billeder af dem i morgen i dagslys. Her er de lige kommet op ad gryden:

Jeg gik en lille tur igen her til aften. Det er jo skønt når luften er så lun! Jeg fandt igen en god bunke af de umodne valnødder og har skåret dem ud og lagt i gryden. Denne er der kommet to fed i fra starten. Et fed polwarth uld og et fed af en uld-alpaka som jeg ikke har farvet på før, så det bliver lidt spændende.

Om lidt kommer resten af familien hjem, og jeg har heldigvis fri i weekenden, så skal vi rigtig hygge. For selv om det har været skønt med et par alene-dage hvor der ingen hensyn skulle tages og ingen unger skulle have opmærksomhed, er det nu rarest at have dem hjemme. :mrgreen: