Plantefarve,  strik,  webshop

Juletiden nærmer sig

Kære allesammen. Det har været afsindigt koldt i denne weekend sammenlignet med hvad vi har været vant til dette efterår.

I går sagde min mindstemus på 5 år: “Det sner så meget at det snart er jul”.

Der er nu kun kommet et lille drys sne her hos os i Husum. Men hun har jo ret i at tiden nærmer sig. Vi har indkøbt færdiglavede julekalendre til ungerne – drengene ville gerne have med fodboldkort, og den unge dame er vild med Barbie. Så i år slipper vi for at skulle stresse rundt og finde en masse små pakker.

Julemarked på Røsnæs

I næste weekend (d. 26.-27. november) er jeg blevet indbudt til at have en stand på Dyrehøj Vingård på Røsnæs ved Kalundborg. Et område jeg engang frekventerede flittigt i min fortid som journalist på Kalundborg Folkeblad.

Jeg glæder mig rigtig meget til en weekend i det skønne område, og håber at mange har lyst til at købe plantefarvet garn med hjem til hyggelige stunder i vintermørket.

Det er et traditionelt julemarked med mange forskellige hyggelige stande – og selveste julemanden er klar til at høre børnenes største ønsker. Så kig endelig forbi, hvis du trænger til at få sat gang i julestemningen inden det for alvor tager fat i december. Der er åbent fra 10-16 begge dage.

Mere strik mindre farvning

Når vinterkulden sætter ind farver jeg ikke ret meget. Dels er der ikke mange planter at bruge, og så er det alt for koldt at stå udenfor og ordne garnet.

Men så er der mere tid til strik. Jeg er næsten færdig men en flaxsweater til min mand i et 4-trådet varmt og blødt uldgarn. Opskriften findes gratis på Ravelry.

Jeg kom pludselig til at tænke på, at jeg slet ikke har strikket noget til ham i plantefarver. Så nu skal det være. Den hænger til tørre lige nu, og så skal der lige hæftes ender. Men så er den også klar til brug – måske tager han den på til julemarkedet.

Flaxsweateren til min mand er næsten færdig- her har jeg lagt den ovenpå en anden af hans striktrøjer for at få størrelsen rigtig.

Kan I nu have en rigtig dejlig søndag – og kig endelig forbi min webshop og se om der er noget der kan friste. Jeg sender pakkerne hurtigt af sted.

Mange hilsner fra

Anne Katrine

www.plantefarvetgarn.com

2 kommentarer

  • Berit Blackie

    Hvor er det en flot sweater du har fået lavet til din mand! Den blir han da ællevild med. Er vild med farve skiftet. 👏👏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    • ankajo

      Mange tak! Jeg brugte lang tid på at overveje hvordan farveskiftende skulle være. Valgte en brat overgang mellem gul og brun og glidende overgange mellem de tre brune nuancer.