Garn,  Plantefarve,  webshop

Rabarberblade i gryden

De seneste uger er rabarberne myldret frem, og min kære mand har haft travlt med at sous-vide, bage og jeg ved ikke hvad til hele familiens store fornøjelse.

Jeg har i samme periode haft travlt med at gemme på rabarberbladene. Og har ovenikøbet været så heldig, at både mine forældre og svigerforældre også har samlet for mig.

De er selvfølgelig røget i den store farvegryde sammen med en masse lækkert garn.

Når man farver med rabarberblade er det ikke nødvendigt at bejdse garnet først. Noget af det jeg puttede i gryden havde jeg dog bejdset tidligere – inden jeg havde fundet ud af, hvad jeg ville farve det med. Det har ikke gjort nogen forskel for farven.

Jeg har farvet på fire forskellige bundfarver og dermed også fået fire nuancer af en lækker grøn-brun.

Jeg har også været så heldig at få mit første vaccinestik. Det har jeg set meget frem til. Om en måneds tid får jeg andet stik – kort før jeg skal tilbage på arbejde efter at have arbejdet hjemmefra siden september.

Det bliver hårdt, tror jeg. Jeg nyder virkelig at arbejde herhjemme. Jeg har alle de værktøjer jeg skal bruge for at udføre mit arbejde, og har endda haft overskud til at lave lidt udover det normale. Dét tror jeg desværre ikke der bliver på samme måde, når hverdagens jag igen sætter ind.

Børn der skal hentes og bringes, køres til fritidsaktiviteter, osv, osv. Det bliver hårdt at skulle vænne sig til igen. Men det bliver rart at være færdigvaccineret!

Jeg håber, I alle får en skøn sommer! Kig endelig ind forbi min webshop, der er masser af lækkert plantefarvet garn på hylderne lige nu, fx de her lækre sager: