Velkommen til min webshop og blog om plantefarvet garn, strik og – ja hvem ved hvad det ellers bliver til.

Jeg hedder Anne Katrine, bor i et dejligt lille hus i Husum med min mand og vores tre lækre unger – to skønne drenge Otto fra 2008 og Anker fra 2014 og søde lille Axeline fra juli 2017.

Garn og strik er min store passion, og jeg begyndte at farve med plantefarver i sommeren 2015. Jeg indså dog hurtigt at jeg får farvet meget mere, end jeg kan nå at strikke af, og min drøm er nu at begynde at sælge af garnet. Tanken er primært at farve med planter fra vores have, men sådan noget som krap (der giver rødlige farver), bliver jeg nødt til at købe mig til.

Det her er den spæde start på et forhåbentligt spændende projekt. Jeg håber, I vil tage godt imod mig. :o)

I er meget velkomne til også at følge mig på Ravelry og Instagram begge steder hedder jeg “ankajo”. I kan også skrive jer op herunder – så modtager I en mail hver gang der er nyt på bloggen.

Her kan I se nogle af mine første forsøg med plantefarvning i køkkenet og haven fra sommeren 2015.

 

I er også meget velkomne til at følge mig på instagram – mit brugernavn er “ankajo” – der er både lidt om haven, familien, mit strik i og selvfølgelig mine garner. Når jeg farver, poster jeg ofte en del af processen direkte dér.

8 Comments

 • Gitte Jørgensen

  Jeg vil gerne modtage nyhedsmail,så jeg kan følge med i alle de smukke farver og måske selv blive lidt klogere på det med plantefarvningen. Mht avocado-farvning (med både skaller og sten) så har jeg læst om et vellykket forsøg, hvor garnet blev bejdset i sojamælk 2-3 dage et køligt sted. Så blev det den smukkeste gammelrosa farve ?

  • Skønt at du gerne vil følge med! ?Du kan tilmelde dig med email nederst på siden – bare skriv hvis det giver problemer, så kan jeg tilføje dig manuelt.
   Bedste hilsner
   Anne Katrine

    • Hej Laila
     Bedre sent end aldrig, er det ikke sådan? Jeg har nu tilmeldt din mailadresse her nederst på siden, så du får en mail, når der (forhåbentlig snart) er nyt på bloggen igen. Det kan altid meldes fra igen, hvis du ønsker det. Mange tak for din interesse!
     Anne Katrine

  • Hej igen Gitte
   Jeg opdagede at jeg kunne se din mailadresse, så jeg har bare tilmeldt dig her nederst på siden. Du skulle nu modtage en email og hvis du gerne vil følge med, trykker du bare “aktiver” – og ellers kan du bare lade den være.
   Mht. avocado så skal jeg også snart i gang med et nyt forsøg. Jeg er ved at have en god portion i fryseren igen. Denne gang vil jeg prøve at blande vandet med lidt salmiak og se om man kan trylle den rosa frem på den måde. Men det med sojamælk lyder nu også spændende! Jeg må læse op på det inden jeg sætter næste forsøg i gang :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *