Garn,  Plantefarve,  webshop

Shop update og nyt layout

Kære allesammen

Det er vinter og derfor ikke så oplagt at farve garn. Jeg plejer nemlig at farve det indenfor, men hænger det som regel til tørre udenfor på terrassen.

Der er heller ikke mange planter at samle og putte i gryderne.

Men men men derfor behøver det jo ikke at stå stille. I dag har jeg brugt min fridag på ar pakke ordrer, lægge nyt garn på shoppen og i sidste uge ændrede jeg layout på hele siden. Så der er god grund til at kigge forbi og kigge på det hele!

Mere svensk uld på hylderne

Jeg har bl.a. lagt en del nyt ind i kategorien svensk uld (findes under 100% uld). Garnet løbet 300m/100 gram og er fantastisk til fx mønsterstrik i islandske sweatre.

orangerød svensk uld

Tynd blød merino

Og så har jeg tilføjet en masse af den skønneste bløde merino farvet med valnød i alverdens lækre varme brune nuancer. Garnet er tyndt (550m/100gram) og kan bruges til mange forskellige ting. Det er så blødt at det kan bæres direkte på huden af de fleste. Find det under kategorien “fingering”.

Blød merino farvet med valnødder. 550m/100 gram

Baby alpaka

Jeg har også farvet en lille smule baby alpaka med valnød. Det er et lækkert blødt garn i 90% alpaka og 10%polyamid for ekstra slidstyrke. Det løber 334m/100gram og der kommer mere i kategorien “alpaka” ligeså snart jeg får farvet det. Det er også dejligt blødt og varmt og egner sig godt til fx vanter, hue eller et par varme sokker.

chokolade baby alpaka farvet med valnød

Nyt udseende på siden

Som sagt har jeg arbejdet med et nyt udseende på siden, så det forhåbentlig er lidt nemmere at finde rundt og få øje på de mange forskellige lækre garnkvaliteter og farver. Jeg er ikke helt i mål endnu. Bl.a. går det indimellem lidt langsomt med at skifte mellem kategorierne.

Jeg håber alligevel I vil synes, at det er blevet flot og indbydende. Jeg arbejder stadig på at gøre det endnu nemmere at navigere rundt, men jeg er ikke den store tekniske haj.

Hvis der er noget der driller, må I meget gerne skrive til mig, så finder vi ud af det.

Hav nu en rigtig dejlig weekend.

Bedste garnhilsner

Anne Katrine – Plantefarvet Garn by /ankajo